Wij mogen weer open!

17 December eindigt de lockdown voor gevaccineerden en genesenden

De belangrijkste Corona-Regels :

  • Entree met  2G bewijs
  • FFP2-Masker plicht in gesloten ruimtes.
  • Gastronomie sluit om 23 uur.
  • Geen Après Ski

We zijn afhankelijk van de informatie die we uit Oostenrijk krijgen, waarschijnlijk net als u.
De maatregelen veranderen regelmatig. We willen voorkomen dat u verouderde informatie op onze website leest. Wij verwijzen u daarom naar Actuele maatregelen van AUSTRIA.INFO

klik op de  Link

CORONA GARANTIE 

De (hoofd)boeker is gerechtigd de boeking (min € 150,00 administratiekosten en exclusief kosten) een week voor aanvang te annuleren vanwege COVID-19 of in de volgende gevallen:

Als de overheid van het woonland de huurder een negatieve reiswaarschuwing voor Oostenrijk heeft gegeven
Als de hele reisgroep ons chalet niet kan bereiken – zonder  dat hem daartoe een verwijt treft- op basis van COVID_19-maatregelen van de Oostenrijkse regering. Dus een inreisverbod voor de geplande week hebben uitgevaardigd.

De coronagarantie geldt alleen als er een algemene lockdown is afgekondigd. Niet als je niet aan de 2G- of 3G-regels kunt voldoen.

De (hoofd)boeker heeft recht op restitutie van de huur van de niet opgenomen vakanties (exclusief de bijkomende kosten) indien hij zijn verblijf moet afbreken. Dit uitsluitend op basis van COVID_19 maatregelen van de Oostenrijkse overheid wanneer alle onbekende gasten thuis moeten zijn.

In dit uitzonderlijke geval sturen we je graag een voucher voor het volgende jaar. Als je dit accepteert, help je ons enorm. Wij hebben geen recht op enige vergoeding. Natuurlijk begrijpen we dat als je dat niet wilt.

Après ski

in CHALET ON THE ROOD

APRÈS SKI zal je niet missen ,

Gezellig bij de houtkachel in onze SKI CAVE

Wilt u op de hoogte blijven van ons Chalet en de prachtige omgeving of de Covid maatregelen

Meld  u zich dan aan voor onze nieuwsbrief

Subscribe

* indicates required