Wanneer mogen we nu weer skiën?

Eindelijk weer skiën, snowboarden, skitouren, langlaufen of winterwandelen. Dat is wat we zó nodig hebben. Allemaal in de frisse buitenlucht. Juist dat maakt het dat wintersport zo gezond en goed voor ons is. Genieten van de mooie natuur en de vrijheid om weer te bewegen en sportief bezig te zijn.

De Oostenrijkers mogen al met de Kerst. Wij mogen weer open  op 24 Januari, je moet wel een negatieve test kunnen overleggen. Maar dan is het nog de vraag of de Nederlandse, Belgische en Duitse gasten mogen komen. Al is het met een gezondheidsverklaring( wat mij overigens een goede zaak lijkt) Het maakt niet uit, ALS WE TOCH NOG MAAR MOGEN.

Wij porberen in ieder geval  wel heen te gaan. De kerst versiering moet weer opgeborgen worden. De lichtjes laten we nog lekker hangen. Misschien dit jaar tot het einde van het seizoen. Lichtjes hebben we  zeker nodig in deze tijd.

Gelukkig zat onze Jorik, deze lockdown periode in ons huis. Hij werkt als timmerman en snowboard/skileraar.Voor hem kwam het goed uit. Geen gasten, dus hij kon er verblijven. Alleen jammer, dat hij ook geen werk heeft tot nu toe als ski/snowboard leraar. Maar hopelijk begint voor hem het seizoen ook met de kerst.

In Zell am See en Kaprun hebben ze alles in werking gesteld om het skiseizoen zo veilig mogelijk te laten verlopen, voor gasten en personeel. Op onze facebook pagina en website houden wij u regelmatig op de hoogte van alle aanpassingen die gedaan zijn.
Kijk en overtuig uzelf ervan, dat je straks echt veilig kunt gaan skiën.

En gezellig wordt het ook weer.

Zeker bij Chalet on the Rood met de nieuwe SKI CAVE.
Héérlijk om na het skiën of wandelen, samen gezellig bij de houtkachel te zitten, met een gluhwein of jäger-tee. Lekker nagenieten in de eigen PRIVÉ SKI CAVE.

De après Ski wordt hier absoluut niet gemist!