Mogen wij ons voorstellen?

Wij zijn Jos en Jeanette Rood. Wonend in Heerhugowaard in Nederland. Trotse ouders van vier kinderen en hun partners en 5 kleinkinderen.  Voorheen hadden wij een bakkerij met 6 filialen. Sinds 2017  zijn wij eigenaar van het prachtige Chalet on the Rood bij Zell am See en Kaprun. Een groter geluk kan je niet hebben.

Familie bedrijf

Samen met het hele gezin en een groepje vrienden hebben het Chalet gerenoveerd.  We zijn er trots op! En ieder heeft zijn taak. We doen het echt samen. De één verzorgt de social media de ander de facturering weer een ander voor de inrichting en het kluswerk. Technische dienst is geheel in eigen handen. Met elektricien, timmerman en allemaal creatieve mensen in de familie, kom je heel ver.

De hele familie is ook gek op de wintersport. Kinderen, kleinkinderen en andere familie leden of vrienden gaan ieder jaar mee op skivakanties. Ondertussen hebben we allemaal ook, de andere seizoenen in de bergen ontdekt. Wij zijn echte Zell am See-Kaprun fans geworden.

APPARTEMENT SMITTEN

Dit jaar heeft onze zoon Jorik, die drie jaar terug naar Oostenrijk is verhuisd, een eigen chalet gebouwd, naast ons chalet. Hij is timmerman in Oostenrijk en heeft al het houtwerk zelf gedaan met behulp van zijn collega’s en vrienden.

Op de begane grond heeft hij een prachtig appartement gerealiseerd. Appartement Smitten, vernoemd naar mijn meisjes naam met een knipoog naar de Schnittenhöhe.

Twee heerlijke vakantiebestemmingen het hele jaar door, in de prachtige omgeving van Zell am See Kaprun.

Persoonlijk Contact.

Wij vinden het fijn om direct en persoonlijk contact te hebben met onze  gasten. Wij merken dat onze gasten dat ook fijn vinden. Met vragen kunnen ze direct bij ons terecht.

Wilt u met ons contact of heeft u een vraag aan ons. Vul het contact formulier in of bel ons gerust.

Contact formulier

  Persoonlijk en Betrouwbaar

  Wij verhuren Chalet on the Rood zelf. De grote verhuurmaatschappij  hebben wij vaarwel gezegd. Dit levert ons en voor onze gasten veel meer voordeel op.

  Betrouwbaarheid

  Wij hebben een Oostenrijkse firma opgericht.Joannes und Jeanette Rood, Steuernummer: ATU71161056

  Onze accountant: Prodinger &Partner Wirtschaftsreuhand, Zell am See. Boekhouder Andreas Rieser 00436645203673

  Onze Bank:Volksbank  Salzburg, Zell am See  AT 24 4501011100005344.Kundeberater Lukas Eder 004365425752276

  Als u ons wilt na checken, kan dat bij deze personen.