Wie zijn wij?

Jos en Jeanette Rood. Wonend in Noord- Holland in Heerhugowaard.

Wij hebben een heerlijk gezin van vier kinderen, aanhang en ons vierde klein kind is op komst. Een groter geluk kan je niet hebben.

De hele familie is gek op de wintersport. Kinderen, kleinkinderen en andere familie leden of vrienden gaan ieder jaar mee op skivakantie. Ondertussen hebben we allemaal ook de andere seizoenen ontdekt. Wij zijn echte Zell am See-Kaprun fans geworden.

In eigen beheer

30 jaar hebben wij een bakkerij met 8 winkels gehad. Jos heeft deze zelf in eigen beheer diverse malen verbouwd. Gastheerschap, klant tevredenheid  stond bij ons hoog op de agenda. De website en webshop en later ook facebook behoorde tot Jeanette haar verantwoordelijkheid.

Januari 2018 hebben wij  Bakkerij Jos Rood BV verkocht.

In 2016  hadden wij onze [droomhuis ]gekocht.

Samen, hele gezin en een groepje vrienden hebben het Chalet gerenoveerd.  We zijn er trots op! Het is een mooi alpen chalet geworden.

Onze ervaringen die wij hadden opgedaan, in jaren van huren met een grote groep hebben wij kunnen benutten. Ruimte viel vaak tegenviel, qua leefruimte, privacy en de koelkast! Daar hebben we in ons eigen chalet extra aandacht aan besteed.

Na de renovatie hebben we de goedkeuringen  gekregen  die verplicht zijn in Oostenrijk. De elektrische installatie, bouwtechnisch en brandveiligheid. Wel zo veilig!

Persoonlijk en Betrouwbaar

Wij verhuren Chalet on the Rood zelf . De grote verhuurmaatschappij  is opgezegd Dit levert  ons en onze gasten veel meer voordeel op.

Betrouwbaarheid

Wij hebben een Oostenrijkse firma opgericht.Joannes und Jeanette Rood, Steuernummer: ATU71161056

Onze accountant: Prodinger &Partner Wirtschaftsreuhand, Zell am See. Boekhouder Andreas Rieser 00436645203673

Onze Bank:Volksbank  Salzburg, Zell am See  AT 24 4501011100005344.Kundeberater Lukas Eder 004365425752276

Als u ons wilt na checken, kan dat bij deze personen.

Persoonlijk Contact.

Het is heel fijn om direct en persoonlijk contact te hebben met de gasten die ons chalet huren. Wij merken dat onze gasten dat ook fijn vinden. Met vragen kunnen ze direct bij ons terecht.

Wilt u met ons contact  of heeft u een vraag aan ons. Vul het contact formulier in of  belt u ons gerust.

Contact formulier