Contact formulier

  Mogen wij ons voorstellen

  Wij zijn Jos en Jeanette Rood. Wonend in Heerhugowaard in Nederland. Trotse ouders van vier kinderen en hun partners en 5 kleinkinderen.  Voorheen hadden wij een bakkerij met 6 filialen. Sinds 2017  zijn wij eigenaar van het prachtige Chalet on the Rood bij Zell am See en Kaprun. Onze droom is uitgekomen.

  Samen met het hele gezin en een groepje vrienden hebben het Chalet gerenoveerd.  We zijn er trots op! En ieder heeft zijn taak. We doen het echt samen. De één verzorgt de social media de ander de facturering weer een ander voor de inrichting en het kluswerk. Technische dienst is geheel in eigen handen. Met elektricien, timmerman en allemaal creatieve mensen in de familie, kom je heel ver.

  De hele familie is ook gek op de wintersport. Kinderen, kleinkinderen en andere familie leden of vrienden gaan ieder jaar mee op skivakanties. Ondertussen hebben we allemaal ook, de andere seizoenen in de bergen ontdekt. Wij zijn echte Zell am See-Kaprun fans geworden.

  Appartement SMITTEN

  Dit jaar heeft onze zoon Jorik, die drie jaar terug naar Oostenrijk is verhuisd, een eigen chalet gebouwd, naast ons chalet. Hij is timmerman in Oostenrijk en heeft al het houtwerk zelf gedaan met behulp van zijn collega’s en vrienden.

  Op de begane grond heeft hij een prachtig  6 persoons appartement gerealiseerd. Appartement Smitten. Vernoemd naar mijn meisjes naam met een knipoog naar de Schnittenhöhe.

  Hiermee hebben wij  heerlijke vakantiebestemmingen het hele jaar door, in de prachtige omgeving van Zell am See Kaprun.

  Persoonlijk en Betrouwbaar

  Wij verhuren zelf. De grote verhuurmaatschappij  hebben wij vaarwel gezegd. Wij vinden het fijn om direct en persoonlijk contact te hebben met onze  gasten. Wij merken dat onze gasten dat ook fijn vinden. Met vragen kunnen ze direct bij ons terecht.

  Wilt u met ons contact of heeft u een vraag aan ons. Vul het contact formulier in of bel ons gerust.

  Betrouwbaarheid

  Wij hebben een Oostenrijkse firma’s opgericht:

  Joannes und Jeanette Rood, Steuernummer: ATU71161056

  Jorik Rood , Steuernummer: ATU79108467

  Onze accountant: Rieder Steuer Beratung, Hochfeld 241 5721 Piesendorf/Fürth  004365497911

  Onze Bank:Volksbank  Salzburg, Zell am See   Kundenbetreuer Stefan Gassner 00436542575221447

  Als u ons wilt na checken, kan dat bij deze personen.