Chalet on the Rood krijgt uitbreiding…

Nu ook een appartement voor 6 personen!

Jaah.. naast ons mooie grote familie-vrienden chalet,  komt een kleiner chalet. Jorik onze zoon, bouwt daar zijn eigen optrek. Met daarin voor de verhuur Appartement SMITTEN. Deze komt op de begane grond en krijgt een terras met gazon.

Wat kunt u verwachten?
Een moderne sfeervol 6 PERSOONS APPARTEMENT in traditionele alpenstijl.

Traditioneel en modern

Oude tradities worden in een Modern jasje gestoken

Oude tradities worden in een modern jasje gestoken.

Waar mogelijk is, wordt oud hout gebruikt. Nieuw hout krijgt een speciale bewerking, om de oude look te evenaren. Het traditionele houtsnijwerk is dan wel met zaagmachines gezaagd, maar het blijft pure vakmanschap.  De typische Oostenrijkse sierlijsten langs de dakrand, ontbreken dus niet.

Dit alle is het precisie werk van Jorik. Hij is in zijn dagelijkse leven een Timmerman bij Holzbau Gläser een typisch oostenrijks bouwbedrijf. In de avonden en alle weekend dagen die er nog gaan komen zal hij hard werken om het Chalet Schmitten eind December verhuur klaar te hebben.

Regelmatig krijgt hij hulp bij het schaven, schuren en verven, van vrienden, buren en familie. De jongste is bijna 4 jaar en de oudste 87, hoe leuk is dat.

Wij doen er alles aan om weer een mooi vakantie verblijf neer te zetten in een prachtig gebied:- Ideaal gelegen tussen de drie ski gebieden van Zell am See – Kaprun en Piesendorf in.
– Vlakbij de skibus 70 m.
– Twee restaurants op de hoek van de straat.

Bent u net als ons ook zo nieuwsgierig naar het eindresultaat?

De winter komt eraan!

Wij krijgen er ook al helemaal zin in!
Kijken zo uit naar, een geweldig lang ski seizoen.

Vanaf 31 December 2022 kunnen wij ons nieuwe APPARTEMENT SMITTEN, bij Zell am See-Kaprun aanbieden voor kleinere gezelschappen.

Het kan namelijk zo zijn dat u al in  Chalet on the Rood bent geweest met grote groep? Maar aankomend seizoen opzoek bent naar een kleiner appartement voor alleen uw gezin, of klein gezelschap.

Dan is APPARTEMENT SMITTEN wellicht een goede keus.

Of u heeft al een vakantie staan bij ons, maar het gezelschap heeft zich wat uitgebreid en u wilt meer ruimte bij boeken.

Vanaf wanneer te reserveren?

  • vanaf 31. December 2022 !
  • Boek nu.
  • Ga naar

www.chaletzellamseekaprun.com

  • Of stuur ons een

E -mail info@chaletontherood.nl

Wij zien u graag in…

Apparttement Smitten en/of  Chalet on the Rood
Jos, Jeanette en Jorik Rood